');
opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in!

085 0606133

VERZENDEN & RETOURNEREN
 

Verzenden

Voor de verzending werken wij samen met PostNL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Wanneer je na 4 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via info@bootyband.nl (buiten pandemie)

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld je werk). Afhankelijk van de grootte van jouw bestelling leveren wij middels brievenbuspakketten voor de weerstandsbanden. She Shakes nutrition leveren wij middels pakketbezorging. Wij vragen voor brievenbuspakketten een bijdrage in de verzendkosten van €3.95 voor verzending binnen Nederland en naar België en Duitsland bedragen de verzendkosten € 6,95 Voor She Shakes nutrition vragen wij een bijdragen van €5.95 binnen Nederland en België en Duitsland €8.95


Bezorging via PostNL 

PostNL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL je het pakket kunt afhalen. Je hebt drie weken de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd. 

Ophalen op een PostNL Postkantoor 

Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een van de 2700 ophaalpunten bij PostNL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen de week ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.

Retourneren

Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om melding te maken als u de producten wilt retourneren. Hiervoor online het herroepingsformulier downloaden en printen. Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar middels track&trace retour verzonden te zijn naar BootyBand.nl retouradres.

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat (eventuele verzegeling in tact) retour kunnen worden geaccepteerd. Wanneer u producten bij gebruik heeft beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten en voor het retourneren van je artikel. Verzendingskosten worden niet terugbetaald. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van je terugbetaling afgetrokken.

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden. 

Supplementen van She Shakes nutrition waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice van BootyBand.nl