opc_loader

Wensenlijst

DE OFFICIËLE WEBSITE VAN BOOTYBAND℗

085 0606133

Body & Mind Power traject 3 mnd.

Artikelnr: 999154

Doorbraak in denken, doen, voeding en training!

400,00
Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Binnen 24 uur per mail.
Beschrijving

Ben jij te veel bezig met sporten en voeding? Heb jij een negatief en of een vertekend zelfbeeld? Merk jij dat dit jou leven beïnvloed oftewel beheert en vind je het too much gedoe en of een te grote stap om hiervoor therapie te zoeken? Wacht niet tot het zo ver gaat en schaam je je niet! Kijk maar om je heen en zie hoe Social Media veel vrouwen obsessief heeft gemaakt. 

Voor anorexia is er hulp, voor boulimia ook, maar wat nou als je juist veel traint en wel de juiste voeding binnen krijgt? Dan doe je het toch goed? Jij wilt alleen een mooi gezond lichaam zoals de fitness modellen die je ziet, meer niet. Toch?

Besef dat alles wat obsessief is, is ongezond. 

En ik help je hierbij. 

Deze intensieve variant van Body & Mind coaching gaat dieper in op beperkende emoties en de onderliggende oorzaken. Dit traject is op maat gemaakt en we behandelen de dieper liggende oorzaken waar wij samen de beperkende patronen gaan aanpakken.

Door met mij in dit traject aan de slag te gaan, zal je eindelijk erin slagen om je bestaande en slechte gewoonten te doorbreken en deze te vervangen door betere patronen en zal je met meer power in het leven te staan. 

Ik begeleid en geef je tools mee om jouw doel te herkennen, bepalen en na te leven. 

In dit traject verwacht ik eerlijkheid. Dit staat bij mij op 1. Alleen zo kan jij jezelf beter begrijpen en ik jou. Het is geen gemakkelijk traject als je niet eerlijk bent, want ik kijk altijd verder dan alleen hetgeen jij mij vertelt. Ik zal je inzichten geven die jij door je levenservaringen en alle drukte en stress om je heen hebt verstopt. Ik ben rationeel en goed in staat om de humor in elke situatie te zien en jou dit ook te laten zien, waardoor jij op een leuke, humoristische manier dit traject succesvol zal doorlopen.

Wat gaan we doen?

In het Body & Mind Power traject gaan we op zoek naar de oorzaak zoals jouw gedrag van sporten en en voeding. Ik zal stap voor stap jouw patroon aanpassen zodat dit jouw levensstijl wordt zodat jij levenslang nooit meer op dieet hoeft en daarnaast ook tevreden bent met jezelf. Body & Mind.

Iedere sessie in dit traject bestaat uit een coachinggesprek Online of Live via Zoom of FaceTime en maak ik een analyse van jouw voeding, training en mindset. Waarom je wat doet. 

Elke twee weken een online of offline coach gesprek van 45/60 minuten.

Het onderwerp bepaal jij grotendeels. Jij hebt je doel, ik zal je laten inzien waarom je je doelen wilt behalen zodat jij wellicht de doelen zal nastreven die je ook echt wilt en kan. Tijdens het coachgesprek luister ik en stel ik je krachtige maar vooral eerlijke vragen die je leiden naar de antwoorden die je zelf al in je hebt. Ik geloof dat iedereen het kan met de juiste begeleiding.

Extra informatie

3 MAANDEN BODY & MIND POWER COACHING

  • 3 Maanden
  • Persoonlijke begeleiding
  • Online en of Live sessies 
  • 6 sessies van 60 min.
  • Onbeperkt mail & whatsapp contact 
  • Leertrajecten Body & Mind

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items