');
opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in!

085 0606133

Body & Mind Power traject (12wk)

Artikelnr: 999154

Doorbraak in denken, doen, voeding en training! 
Ik help jou met jouw privé en zakelijke doelen. 
Bij mij op kantoor of via Zoom zullen wij alles behandelen, dit is een life-changing traject waar je jarenlang profijt van hebt. We gaan stapsgewijs werken met opdrachten en we gaan pas naar de volgende stap als jij daar klaar voor bent. 

 

2021: Dit traject is bij de Belastingdienst 30% / 50% aftrekbaar!

1.000,00

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

PSST... JOUW BIL, ZIT TEVEEL.

Zet op wensenlijst
Levertijden
Levertijd:
Binnen 24 uur per mail.
Beschrijving

Alle ballen omhoog houden! Ken je dat? Je zit in je comfortzone.. maar ook weer niet. Je wilt meer. Meer dan wat je nu doet. Je doet je best maar je zit ergens vast. 

Jij dacht dat het lag aan je training of voeding en je je hebt meerdere schema's gehad. Misschien wel je body doelen behaald. En nu? Is het je werk? Je relatie? Wat is het? Waarom zit je vast?  

Heb jij een negatief en of een vertekend zelfbeeld? Merk jij dat dit jou leven beïnvloed oftewel beheerst en vind je het too much gedoe en of een te grote stap om hiervoor therapie te zoeken? Wacht niet tot het zo ver gaat en schaam je je niet! 

Wil je misschien voor jezelf beginnen en weet je nog niet hoe? Ik help je hierbij. Ik zal jou alle tools geven die nodig zijn hiervoor. Alle fouten die ik heb gemaakt als ondernemer hoef jij niet meer te doen. 

Deze intensieve variant van Body & Mind coaching gaat dieper in op beperkende emoties en de onderliggende oorzaken. Dit traject is op maat gemaakt en we behandelen de dieper liggende oorzaken waar wij samen de beperkende patronen gaan aanpakken.

Door met mij in dit traject aan de slag te gaanh, zal je eindelijk erin slagen om je bestaande en slechte gewoonten te doorbreken en deze te vervangen door betere patronen en zal je met meer power in het leven te staan. Dat beloof ik je. Tijdens dit traject verwacht ik dat we open naar elkaar zijn, eerlijk en oprecht. Op deze manier kunnen we de trauma's van licht tot zwaar behandelen, erkennen en herkennen. Met een tikje humor, gezien dit bij mij centraal staat.

Ik begeleid en geef je tools mee om jouw doel te herkennen, bepalen en na te leven. 

In dit traject verwacht ik eerlijkheid. Dit staat bij mij op 1. Alleen zo kan jij jezelf beter begrijpen en ik jou. Het is geen gemakkelijk traject als je niet eerlijk bent, want ik kijk altijd verder dan alleen hetgeen jij mij vertelt. Ik zal je inzichten geven die jij door je levenservaringen en alle drukte en stress om je heen hebt verstopt. Een spiegel. Ik ben rationeel en goed in staat om de humor in elke situatie te zien en jou dit ook te laten zien, waardoor jij op een leuke, humoristische manier dit traject succesvol zal doorlopen.

Wat gaan we doen?

In het Body & Mind Power traject gaan we op zoek naar de oorzaak zoals jouw gedrag zowel bij sporten, prive, zakelijk of mindset.. Ik zal stap voor stap jouw patroon aanpassen zodat dit jouw levensstijl wordt. Ik geloof dat iedere vrouw uniek en bijzonder is. Alleen door het leven komt vaak er niet alles uit. Ik help jou graag hierbij. 

Iedere sessie in dit traject bestaat uit een coachinggesprek bij mij op kantoor in Amsterdam of Live via Zoom of FaceTime en maak ik een analyse van jouw voeding, training en mindset. Waarom je wat doet. 

Elke twee weken een online of offline coach gesprek van 45/60 minuten. En iedere week de mogelijkheid voor vragen. 

Het onderwerp bepaal jij grotendeels. Jij hebt je doel, ik zal je laten inzien waarom je je doelen wilt behalen zodat jij wellicht de doelen zal nastreven die je ook echt wilt en kan. Tijdens het coachgesprek luister ik en stel ik je krachtige maar vooral eerlijke vragen die je leiden naar de antwoorden die je zelf al in je hebt. Ik geloof dat iedereen het kan met de juiste begeleiding.

BELANGERIJK
Ik geloof in de keuzes die je maakt. Een coach kies je omdat je er-of herkenning vind. Een coach die bij jou past. 
Wie ben ik? Ik ben Lubna Ouarghi, geboren in Ede en ik woon in Amsterdam. Ik ben een alleenstaande moeder van 1 zoon. Ooit had ik niets, het welbekende verhaal. Maar ik was wel iets. Jij ook. Ik heb veel meegemaakt en dit omgezet naar positiviteit en onafhankelijkheid. Eigenlijk vrijheid blijheid. Niets is mij te gek, I have been there done that. Wees vrij om mij te contacten en dan kijken we of het klikt. 

Liefs Lubna

Extra informatie

3 MAANDEN BODY & MIND POWER COACHING

  • 3 Maanden
  • Persoonlijke begeleiding
  • Offline en of Online sessies 
  • 6 sessies van 60 min.
  • Onbeperkt mail & whatsapp contact 
  • Leertrajecten Body & Mind
Beoordelingen (4)
Body & Mind Power traject (12wk) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Body & Mind Power traject (12wk)


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items