• 10% KORTING : FITGIRL10
  • Voor 15u besteld, morgen in huis!
  • Gekozen tot #1 Sportartikel van het jaar!

COACH TOOLS

Als personal trainer is het erg belangrijk om te beschikken over de juiste sportartikelen. Of je nu een bootcamp buiten organiseert of binnen in de sportschool traint, je wil er zeker van zijn dat je alles hebt wat je nodig hebt om je klanten op de best mogelijke manier te begeleiden.

Een goede set weerstandsbanden is een absolute must-have voor elke personal trainer. Of je nu een beginnende sporter of een ervaren atleet traint, weerstandsbanden komen in allerlei maten en vormen en bieden een geweldige manier om kracht en flexibiliteit te ontwikkelen. Ze zijn ook lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, wat betekent dat je ze overal kunt gebruiken, van parken tot sportscholen en zelfs thuis.

 

Een stopwatch/timer mag ook niet ontbreken in de uitrusting van een personal trainer. Het helpt je om de trainingstijden bij te houden en de rusttijden te meten, waardoor je meer structuur en focus kunt aanbrengen in je sessies. Tijdsregistratie is essentieel voor optimale resultaten en kan ook als motivator dienen om sporters te stimuleren om net dat beetje extra te geven.

Tot slot zijn er altijd extra materialen die een trainer kan gebruiken, variërend van springtouwen tot PushUp banden. Het hangt ook af van de specifieke behoeften van de klanten en de oefeningen die ze doen.

Maar met de bovengenoemde benodigdheden, kan elke personal trainer zich voorbereiden op een geslaagde bootcamp of teamprestatie. Gegarandeerd dat je als personal trainer vol zelfvertrouwen je klanten kunt begeleiden naar hun sportieve doelen.