• Voor 15u besteld, morgen in huis!
  • Snelle levering uit voorraad!
  • Verzending al vanaf €2.95
  • Vanaf €50.- gratis verzending
  • Gekozen tot #1 Sportartikel in 2021

FITNESS BLOG

Thuis sporten bootyband

Thuissporten tijdens de lockdown of ook na de lockdown? De bootybands gaan nog steeds als warme broodjes de deur uit. Steeds meer vrouwen zijn juist door de lockdown begonnen met thuissporten. Veel mensen zagen in dat het heerlijk is om thuis te sporten. Lekker in je eigen omgeving sporten zonder zwetende mensen om jou heen. Thuis sporten is super handig als je kleine kinderen hebt en geen oppas. Veel vrouwen voelen zich onzeker in de sportschool en daarom is het voor hen fijn om thuis te sporten.

Lees meer »

Bootyband wassen

Bootyband wassen! Grote kans dat je dit hebt gegoogled en bij ons bent uitgekomen! Bootyband NL is de officiele website voor Bootyband Nederland en wij helpen jou met al jouw vragen over de Bootyband! Lekker bezig geweest buiten met je Bootyband en is het vies? Oops!

Lees meer »

Bootyband met uw bedrijfslogo?

Heeft u een eigen (web)winkel, sportschool, fysiotherapiepraktijk of ander afzetkanaal waar u de Bootybands kan gebruiken? Dit is de ideale manier om jouw onderneming een boost te geven en meer omzet te genereren.

Lees meer »

De beste Booty bands

De beste bootybands van dit moment! De beste bootyband is de verstelbare bootyband. Deze bootyband kan je naar wens verstellen in maat of in sterkte.    In 2017 waren wij de enige aanbieder in bootybands. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten en maten nagemaakt.  Daarom kan het nu soms lastig zijn om de beste Bootyband voor jou te kiezen.  Heb je een lichte nodig of een zware? Een grote of een kleine? Heb je een set van 3 nodig of maar 1?

Lees meer »

Springen voor die billen

SPRINGEN VOOR DIE BILLEN! Touwtje springen! Maar welke spieren train je nou bij trouwtjespringen? Touwtjespringen is een Full Body workout gericht op de beenspier! Bij het springen worden de dij- en BILspieren getraind. Als je je buik wilt trainen dan moet je je buik inhouden tijdens het springen. Als je je buik inhoudt dan krijg je een stabiele postitie tijdens het springen. Touwtje springen kan overal en is eenvoudig om overal mee te nemen. Waar is het nog meer goed voor?   *KRACHT

Lees meer »

Waar op letten bij Bootyband kopen?

Voordat je aan de slag gaat met een booty band set is het goed om te checken of je wel het juiste setje in huis haalt. Veel set bestaat uit weerstandsbanden van drie verschillende lengtes en weerstanden of met verschillende sterktes. Een Bootyband is geen dumbbell dus van licht naar zwaarder zal je bilspier niet groeien. Belangerijk is de maat.

Lees meer »

Welke Bootyband oefeningen?

Of je ze nou groter of kleiner, dikker of dunner, strakker of ronder wilt… Als je dit leest wil je graag de billen trainen. Met weerstandsbanden train jij deze waar en wanneer je maar wilt. Met deze oefeningen werk je aan de perfecte booty! Weerstandsbanden worden veel gebruikt om de bil-en beenspieren te trainen. Oefeningen met eigen lichaamsgewicht krijgen door het gebruik van weerstandsbanden extra weerstand waardoor je de bilspieren extra kan belasten en progressief (elke periode iets zwaarder) blijven trainen. Als je thuis je billen wilt trainen maar geen halve sportschool wilt aanschaffen dan zijn bootybands perfect voor jou. Ze zijn makkelijk in gebruik en overal mee naar toe te nemen. Met mooi weer train je dus lekker in de tuin en op reis passen ze makkelijk in de koffer. Zo kan je, ook op vakantie, makkelijk je billen trainen!

Lees meer »

Pssst, jouw bil zit teveel…Bootyband.nl

Al een hele tijd geleden begon ik met het volgen van Lubna en haar (toen nog) peachy bands. Regelmatig sprak ik ook met haar. Ze is een inspiratie en weet heel veel over het krijgen van een Booty door middel van banden en krachttraining. Waarom? Zelf had ze wat minder rondingen dan ze zou willen en toen is ze op onderzoek uitgegaan. Hoe alles tot stand is gekomen vertelt zij zelf een stukje verder op in deze blog.

Lees meer »

Thuis sporten lastig? Nee!

De meeste sportscholen gaan pas per 1 juli 2020 open, dus voorlopig zijn we nog aangewezen op het sporten thuis. Vandaag laat ik je een aantal tools zien waarmee je prima zelf een volledige workout kan doen zonder dat je een halve sportschool nodig hebt op je zolder of in de garage.

Lees meer »