• BESTSELLER - ORIGINAL - BOOTYBAND
  • Gekozen tot #1 Sportartikel in 2022
  • Shop nu, betaal later met Klarna
  • BOOTYBAND MET UW BEDRIJFSLOGO?

Over Bootyband Nederland

Bootyband Nederland is marktleider in weerstandsbanden. Wij leveren eersteklas sportartikelen tegen een betaalbare prijs, zo kunnen wij u verzekeren dat u niet teleurgesteld zult zijn door een aankoop te doen op onze website.

Wij hebben de bekende Booty band als eerste gelanceerd en het idee gedeponeerd. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Omdat wij de eerste in Nederland en daarom ook het meest ervaring hebben in Weerstandsbanden, kunnen wij u garanderen dat onze Booty banden langer mee gaan. 

Wij blijven innovatief en vooruitstrevend om de beste weerstandsbanden en sportartikelen te leveren. 


Bootyband.nl heeft grotere plannen met het aanbod. Dus blijf ons website in de gaten houden voor de nieuwste technieken.


Wij geven om onze klanten en hun koopervaring. Daarom besteedt ons team veel aandacht aan het leveringsproces van uw bestelling en biedt het volledige ondersteuning bij het kiezen van een product dat bij u past en een ideale aanvulling is op uw levensstijl.

Bovendien biedt onze winkel regelmatige kortingen aan onze loyale klanten die goed op de hoogte willen zijn van de nieuwste trends in de sport of de manier waarop zij kunnen profiteren van het kopen in onze winkel.

Als je op zoek bent naar nieuwe sportartikelen om je training en voeding goals te behalen of als je meer wilt weten wat er nodig is om je doelen te behalen, bezoek dan verder in onze website of maak een afspraak en kom langs ons showroom, we helpen je graag verder!

Vragen? Gewoon doen! 

ORIGINAL:

Uitvinder Bootyband Nederland
114 downloads

2017 vastgelegd. 2020 openbaring. Patent verstelbaar pending.

DE EERSTE UITVINDING EN HET IDEE: BOOTYBAND IS VASTGESTELD VIA I-DEPOT nummer: 124285

DE VERSTELBARE BOOTYBAND nummer : 124283.

DE VERSTELBARE BOOTYBAND IS IN PATENT PENDING SINDS 2020 VOOR NEDERLAND) BIJ DE EUROPEAN PATENT OFFICE. 

NAMAAK VAN HET GEPATENTEERDE SYSTEEM IS VERBODEN.