• Voor 15u besteld, morgen in huis!
  • Snelle levering uit voorraad!
  • Verzending al vanaf €2.95
  • Vanaf €50.- gratis verzending
  • Gekozen tot #1 Sportartikel in 2021

Ruilen en Retourneren

 

RETOURNEREN, DONEREN OF RUILEN KAN NAAR:

Adres:
Bootyband.nl
Joan Muyskenweg 38
1114 AN
Amsterdam

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen afhankelijk van u bestellingen €2,95 of circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bootyband.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Gepersonaliseerde Sportartikelen.

Let op: Gepersonaliseerde weerstandsbanden kunnen helaas niet geruild or retour worden. Vanwege het persoonlijke karakter (bedrijfslogo) is het herroepingsrecht op die producten niet van toepassing. In sommige gevallen kunnen wij voorafgaand aan de bestelling geen voorbeeld tonen. Wij maken de producten specifiek op maat in lengte, breedste en sterkte. Afhankelijk van de grootte van uw siliconen logo op de weerstandsband kan dit invloed hebben op de weerstand. Een grote logo kan zwaarder uitvallen en vice versa bij een kleine logo. Voordat u bij ons een bestelling plaatst, raden wij u aan om een afspraak te maken bij ons op kantoor in Amsterdam om de banden te testen, of wij komen bij u langs als u rondom 30 km van Amsterdam gevestigd bent. 

Webshop Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem.

Adres:
Bootyband.nl
Joan Muyskenweg 38
1114 AN
Amsterdam

U kunt ook contact opnemen met de klantenservice via: info@bootyband.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

© 2017-2023 - BOOTYBAND NEDERLAND

KVK: 77776712

BTW: NL169055061B67

De Originele BootyBand

Gevestigd in Amsterdam en hét officiële verkooppunt sinds 2017.

POWERED BY WEBSHOPSTER.NL