• Voor 15u besteld, morgen in huis!
  • Snelle levering uit voorraad!
  • Verzending al vanaf €2.95
  • Vanaf €50.- gratis verzending
  • Gekozen tot #1 Sportartikel in 2021

BOOTYBAND OEFENINGEN

DOWNLOAD OF SCROLL NU GRATIS JOUW BOOTYBAND GUIDE.

GEEN E-MAIL NODIG!

👇🏽GET IT GIRL

FITNESS BLOGS

Thuis sporten bootyband

Thuissporten tijdens de lockdown of ook na de lockdown? De bootybands gaan nog steeds als warme broodjes de deur uit. Steeds meer vrouwen zijn juist door de lockdown begonnen met thuissporten. Veel mensen zagen in dat het heerlijk is om thuis te sporten. Lekker in je eigen omgeving sporten zonder zwetende mensen om jou heen. Thuis sporten is super handig als je kleine kinderen hebt en geen oppas. Veel vrouwen voelen zich onzeker in de sportschool en daarom is het voor hen fijn om thuis te sporten.

Lees meer »

Bootyband wassen

Bootyband wassen! Grote kans dat je dit hebt gegoogled en bij ons bent uitgekomen! Bootyband NL is de officiele website voor Bootyband Nederland en wij helpen jou met al jouw vragen over de Bootyband! Lekker bezig geweest buiten met je Bootyband en is het vies? Oops!

Lees meer »

Bootyband met uw bedrijfslogo?

Heeft u een eigen (web)winkel, sportschool, fysiotherapiepraktijk of ander afzetkanaal waar u de Bootybands kan gebruiken? Dit is de ideale manier om jouw onderneming een boost te geven en meer omzet te genereren.

Lees meer »

De beste Booty bands

De beste bootybands van dit moment! De beste bootyband is de verstelbare bootyband. Deze bootyband kan je naar wens verstellen in maat of in sterkte.    In 2017 waren wij de enige aanbieder in bootybands. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten en maten nagemaakt.  Daarom kan het nu soms lastig zijn om de beste Bootyband voor jou te kiezen.  Heb je een lichte nodig of een zware? Een grote of een kleine? Heb je een set van 3 nodig of maar 1?

Lees meer »

Springen voor die billen

SPRINGEN VOOR DIE BILLEN! Touwtje springen! Maar welke spieren train je nou bij trouwtjespringen? Touwtjespringen is een Full Body workout gericht op de beenspier! Bij het springen worden de dij- en BILspieren getraind. Als je je buik wilt trainen dan moet je je buik inhouden tijdens het springen. Als je je buik inhoudt dan krijg je een stabiele postitie tijdens het springen. Touwtje springen kan overal en is eenvoudig om overal mee te nemen. Waar is het nog meer goed voor?   *KRACHT

Lees meer »

Waar op letten bij Bootyband kopen?

Voordat je aan de slag gaat met een booty band set is het goed om te checken of je wel het juiste setje in huis haalt. Veel set bestaat uit weerstandsbanden van drie verschillende lengtes en weerstanden of met verschillende sterktes. Een Bootyband is geen dumbbell dus van licht naar zwaarder zal je bilspier niet groeien. Belangerijk is de maat.

Lees meer »