• Voor 15u besteld, morgen in huis!
  • Snelle levering uit voorraad!
  • Verzending al vanaf €2.95
  • Vanaf €50.- gratis verzending
  • Gekozen tot #1 Sportartikel in 2021

TEAM BOOTYBAND NEDERLAND

Ben jij een Influencer? Of een Promoter? Nog belangrijker.. ben jij een klant die tevreden is over onze producten en service? 
En wil jij ons product Booty Band of SHE SHAKES nutrition promoten op jouw Social Media?

Wij geloven dat de beste promoters tevreden klanten zijn. Ben jij nog geen klant? Dan raden wij jou aan om eerst gebruik te maken van jouw gewenste product. Best logisch toch? Hiervoor hebben wij mooie kortingscodes voor jou als promoter!


Wij geloven 100% in ons product en wij willen dat jij dit ook doet voor jouw volgers. Als promoter geven wij jou daarom ook volledig de vrijheid in foto's en texten. Kortom in kwantiteit en kwaliteit. Post wanneer en wat jij wilt. Wij zorgen dat jij in het bezit bent van nieuwe producten, fotoshoot met alle Bootyband girls, leuke uitjes die wij organiseren en kortingscodes voor jouw volgers. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om jouw fotoshoots mee te financieren, zodat jij nieuwe content kan blijven maken!

Kortom ben jij The Booty Band of SHE SHAKES nutrition babe?

Dan zoeken wij jou!!

Wij kijken niet alleen naar je aantal volgers omdat dit niet veelzeggend is. Wat wij wel belangrijk vinden is de interactie op jouw platform.

Booty Band NL is gericht alleen op Nederlandse markt, vandaar dat wij ook alleen Nederlandse engagement terug willen zien. Denk aan comments op Instagram.

Train jij fanatiek? Of ben jij een fashionista die af en toe traint? Het maakt ons niet uit! 

Om ons product te promoten vragen wij als laatste natuurlijk ook enig fotografie skills. 

MELD JE VANDAAG AAN! Wij nemen zsm contact met jou op! En wie weet zien wij jou snel voor een kennismaking bij ons op kantoor of via FaceTime !

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk!

Team Booty Band NL