');
opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in!

085 0606133

Als marktleider in weerstandsbanden leveren wij eersteklas sportartikelen tegen een betaalbare prijs, zo kunnen wij u verzekeren dat u niet teleurgesteld zult zijn door een aankoop te doen op onze website.


Wij blijven innovatief en vooruitstrevend om de beste nutrition en weerstandsbanden te leveren. 


Bootyband.nl heeft grotere plannen met het aanbod. Dus blijf ons website in de gaten houden voor de nieuwste technieken.


Wij geven om onze klanten en hun koopervaring. Daarom besteedt ons team veel aandacht aan het leveringsproces van uw bestelling en biedt het volledige ondersteuning bij het kiezen van een product dat bij u past en een ideale aanvulling is op uw levensstijl.


Bovendien biedt onze winkel regelmatige kortingen aan onze loyale klanten die goed op de hoogte willen zijn van de nieuwste trends in de sport of de manier waarop zij kunnen profiteren van het kopen in onze winkel.


Als je op zoek bent naar nieuwe sportartikelen en voedingssupplementen om je training en voeding goals te behalen of als je meer wilt weten wat er nodig is om je doelen te behalen, bezoek dan verder in onze website of maak een afspraak en kom langs ons showroom, we helpen je graag verder!