opc_loader

Wensenlijst

085 0606133

OVER ONS

Bootyband.nl is in 2017 door Lubna Ouarghi uitgevonden en opgericht.

Haar producten zijn uitgegroeid tot een grote hype in Fitness Nederland onder de vrouwen.

Bootyband garandeert kwaliteit en certificaten voor de Originele Bootyband in Nederland.

Inmiddels worden onze producten door honderden sportscholen in Nederland en België gebruikt. Bootyband levert aan consumenten en bedrijven.

Bootyband Groothandel biedt het complete pakket incl. gepersonaliseerde weerstandsbanden en vele andere sportartikelen.

In de webwinkel vind je hulp voor Online Coaching, een eigen app voor leden, gratis E-Books, weerstandsbanden, sportssupplementen, hoodies, springtouwen, handschoenen, voedingsplannen, FullBody banden en nog veel meer!

Samen met ons eigen fabrikant uit Marokko, houden wij toezicht op lagere lonen en kinderarbeid. De eigenaresse is van origine Marokkaans, daardoor onderhouden wij een goede samenwerking met de fabrikant en zijn wij ook nooit geheel uitverkocht. 

Helaas kunnen wij nog niet garanderen dat onze producten niet worden geproduceerd door kinderarbeid omdat wij enkel en alleen toezicht hebben tot ons fabrikant. Katoen/textiel doorloopt heel wat verschillende productiestadia alvorens ze bij de fabrikant terechtkomen. Wij proberen zo min mogelijk katoen te verwerken in onze producten vervangen door polyester. Maar een schoon imago heeft polyester nooit gehad. Het wordt gemaakt van aardolie en de productie kost ook veel energie. Voordeel wel is dat het makkelijker mechanisch en chemisch te recyclen is vergeleken met katoen.

Wij staan 100% achter onze producten omdat de verhouding van het materiaal dus het aantal % katoen, nylon, spandex, polymeer soms hetzelfde kan zijn, maar de samenstelling niet.

De verhoudingen van het materiaal en ons logo in rubber, wordt door Lubna Ouarghi persoonlijk samengesteld en gefabriceerd.

DE EERSTE UITVINDING EN HET IDEE: BOOTYBAND IS VASTGESTELD VIA I-DEPOT nummer: 124285

DE VERSTELBARE BOOTYBAND nummer : 124283.

DE VERSTELBARE BOOTYBAND IS IN PATENT PENDING SINDS 2020 VOOR NEDERLAND) BIJ DE EUROPEAN PATENT OFFICE. 

NAMAAK IS VERBODEN.

SHOP NU🍑💙