');
opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in!

085 0606133

Verzending en Levering

Pagina: Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Alle producten in de webwinkel zijn op voorraad, mits vermeld dat het soms pre-order producten zijn en niet voorradig, dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Let op: Dit wordt altijd vermeld op de productpagina. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. (Uitzondering Pandemie) Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, DPD of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 Pagina: Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

BOOTYBAND.NL
Groothandel Tel: 085-0606133
Mail: info@bootyband.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: BOOTYBAND.NL
Onze domeinnaam is: www.Bootyband.nl
Postadres: 

Joan Muyskenweg 38, 1114 AN, Amsterdam

KVK: 77776712