• 10% KORTING : FITGIRL10
  • Voor 15u besteld, morgen in huis!
  • Gekozen tot #1 Sportartikel van het jaar!

DOWNLOAD NU GRATIS!

GEEN E-MAIL NODIG!

👇🏽GET IT GIRL

FITNESS BLOGS

Lunges met de Bootyband? Huh kan dat!?

Wanneer we ons concentreren op het trainen van onze bilspieren, wordt de Bootyband vaak beschouwd als een onmisbaar hulpmiddel. Het is echter belangrijk om te onthouden dat dit hulpmiddel niet geschikt is voor alle oefeningen, zoals lunges.

Lees meer »

Sportartikelen voor Personal Trainers

Ben jij een gepassioneerde Personal Trainer, Fysiotherapeut, CrossFit of Bootcamptrainer? Dan weet je als geen ander dat sportartikelen onmisbaar zijn in jouw trainingsarsenaal. Het goede nieuws? In onze webwinkel vind je alles wat je nodig hebt om jouw trainingen naar een hoger niveau te tillen!

Lees meer »

De Bootyband is niet alleen voor de slanke gemiddelde vrouw!

Hallo daar! Heb je je ooit afgevraagd waarom de meeste Bootybands alleen voor de "gemiddelde" vrouw zijn ontworpen? Het kan frustrerend zijn als je kleiner, voller, langer of voller bent dan de norm en geen weerstands booty band kunt vinden die comfortabel zit of genoeg weerstand biedt voor je krachtniveau.

Lees meer »

Hoe lang trainen voor dikkere billen

De tijd die het kost om resultaat te zien bij het trainen van je billen varieert per persoon en hangt af van factoren zoals trainingsintensiteit, voeding en genetica. Over het algemeen kan het minimaal 12 tot 20 weken duren voordat je merkbare resultaten ziet, op voorwaarde dat je consistent 2-3 keer per week traint.

Lees meer »

Wat is Kinesiology Tape

• (Spier)pijn• Lage rugklachten • Zwellingen • (Spier)blessure • Littekenbehandeling • Oedeem• Blauwe plekken • Lymftaping• Zweepslag• Ontstekingen of vochtophopingen• Enkel instabiliteit• Menstruatiepijn• Hooikoorts

Lees meer »

Thuis sporten bootyband

Thuissporten tijdens de lockdown of ook na de lockdown? De bootybands gaan nog steeds als warme broodjes de deur uit. Steeds meer vrouwen zijn juist door de lockdown begonnen met thuissporten. Veel mensen zagen in dat het heerlijk is om thuis te sporten. Lekker in je eigen omgeving sporten zonder zwetende mensen om jou heen. Thuis sporten is super handig als je kleine kinderen hebt en geen oppas. Veel vrouwen voelen zich onzeker in de sportschool en daarom is het voor hen fijn om thuis te sporten.

Lees meer »

Bootyband wassen

Bootyband wassen! Grote kans dat je dit hebt gegoogled en bij ons bent uitgekomen! Bootyband NL is de officiele website voor Bootyband Nederland en wij helpen jou met al jouw vragen over de Bootyband! Lekker bezig geweest buiten met je Bootyband en is het vies? Oops!

Lees meer »

Bootyband met uw bedrijfslogo?

Heeft u een eigen (web)winkel, sportschool, fysiotherapiepraktijk of ander afzetkanaal waar u de Bootybands kan gebruiken? Dit is de ideale manier om jouw onderneming een boost te geven en meer omzet te genereren.

Lees meer »

De beste Booty bands

De beste bootybands van dit moment! De beste bootyband is de verstelbare bootyband. Deze bootyband kan je naar wens verstellen in maat of in sterkte.    In 2017 waren wij de enige aanbieder in bootybands. Tegenwoordig zijn er zoveel soorten en maten nagemaakt.  Daarom kan het nu soms lastig zijn om de beste Bootyband voor jou te kiezen.  Heb je een lichte nodig of een zware? Een grote of een kleine? Heb je een set van 3 nodig of maar 1?

Lees meer »

Springen voor die billen

Ja, touwspringen is een effectieve oefening voor het verstevigen en vormgeven van je billen. Het is een full-body cardio-oefening die de spieren van je onderlichaam, zoals je gluteus maximus (billen), hamstrings en quadriceps, versterkt en vormt.

Lees meer »

Waar op letten bij Bootyband kopen?

Voordat je aan de slag gaat met een booty band set is het goed om te checken of je wel het juiste setje in huis haalt. Veel set bestaat uit weerstandsbanden van drie verschillende lengtes en weerstanden of met verschillende sterktes. Een Bootyband is geen dumbbell dus van licht naar zwaarder zal je bilspier niet groeien. Belangerijk is de maat.

Lees meer »